Qui som

Ingovernables és un bloc personal de reflexió i difusió política, que emergeix d’algun punt de l’entorn llibertari català. No és l’òrgan d’expressió de cap col·lectiu, organització, o grup d’afinitat. Tampoc pretén ser una estructura, un “punt de trobada”, o una eina pel moviment. No podríem arribar a tant, si fos això el que volguéssim.
És un espai públic, però personal. Per tant,  el que considerem interessant o no per a publicar es basa en criteris estrictament subjectius, i probablement incoherents, irracionals, o senzillament delirants. Ho assumim. Però això no significa que el bloc no estigui obert a col·laboracions, així que si tens alguna cosa per difondre, és possible que aquest sigui un lloc per fer-ho.

En tot cas, la idea d’obrir un bloc neix de la voluntat de realitzar petites aportacions que enriqueixin les discusions, debats i reflexions al si dels espais de desafecció i de lluita contra aquest ordre social miserable, des de -insistim- una veu molt personal i sense aspiració de referencialitat o representativitat de cap mena. No és un substitut, sinó una prolongació de les conversacions  que es donen en el dia a dia, més o menys formalment, al carrer, als ateneus, als centres socials, a les places, allà on la lleugeresa de les paraules comença a agafar el pes de les accions i on les idees i els somnis poden esdevenir pràctica i realitat.

Internacional Ingovernable (I.I)
ingovernables@riseup.net

 

sant_joan